В Киеве вор-домушник-«альпинист» получил три с половиной года тюрьмы

Як повідомили «УК» в Прес-служба прокуратури Оболонського району міста Києва, Оболонським райсудом столиці винесено вирок 22-річному киянину, який за допомогою альпіністського спорядження проникав у квартири в багатоповерхівках та обкрадав їх власників.

 Обставини справи:

Встановлено, що зухвалі крадіжки зловмисник скоював упродовж 2010-2012 років на території Деснянського та Оболонського районів Києва.

Серед білого дня, упевнившись у тому, що власників квартир немає вдома, спритний злочинець забирався на дах багатоповерхівок та за допомогою альпіністського спорядження проникав у помешкання.

У такий спосіб зловмиснику вдалося обікрасти кілька квартир, які, до речі, розташовані на 22-23 поверхах. Викрадені у людей цінні речі, а саме: коштовності, фірмові годинники та електронну техніку, зловмисник у подальшому здавав у ломбарди або реалізовував серед знайомих.

Загалом крадій-альпініст заволодів майном потерпілих на суму понад 150 тис. гривень.

Вироком Оболонського районного суду чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України – Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому, та засуджено до 3,5 років позбавлення волі.

«УК»

 
 
 

You may also like...