Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 286 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Іванівського РВ надійшло повідомлення від жительки с. Люботаївка, 1982 р.н., про те, що місцевий житель наніс ножове поранення її чоловіку Сергію, 1981 р.н., якого госпіталізовано до Іванівської центральної районної лікарні. Встановлено, що підозрюваний, 1955 р.н., прибув до місця мешкання потерпілого, 1981 р.н., для з`ясування відносин та під час раптово виниклої сварки наніс господарю ножове проникаюче поранення в черевну порожнину. Попередня правова кваліфікація правопорушення за ознаками ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Валерія, 1967 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, через незачинені двері проник до салону його автомобіля "Тойота Камрі», звідки викрав портфель, в якому знаходились гроші, водійське посвідчення на його ім`я, свідоцтво про реєстрацію на транспортний засіб гаманець. В ході перевірки працівниками відділу кримінального розшуку у скоєнні злочину викрито Миколу, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину та у якого вилучено речові докази.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в с. Комишівка за місцем мешкання Олексія, 1964 р.н., виявлено та вилучено пістолет "Schmeisser", кал. 9 мм, з ознаками переробки ствола. Також при огляді вищевказаного будинку в залізній коробці вилучено один патрон та дві стріляні гільзи з маркуванням "p.a.knail uma". Порушник повідомив, що вилучений пістолет він придбав як шумовий в 2008 р. та переробив його під патрон травматичної дії з метою самозахисту. Вилучений пістолет та патрон з стріляними гільзами, направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Комінтернівського РВ під час відпрацювання на узбіччі автошляху "Одеса-Березівка", біля с. Каїри зупинено Петра, 1972 р.н., у якого виявлено та вилучено саморобний пристрій для відстрілу фрагментами від цвяхів, а також було вилучено коробок від сірників, в якому знаходилися подрібнені цвяхи. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Комінтернівського РВ на пустирі біля с. Візирка викрито Івана, 1982 р.н., у якого виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці "jp saver sohn suhl" 20 кал. без номера. Вилучене направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

 

Працівниками Котовського МВ викрито 27-річного мешканця Котовського району, який в липні поточного року викрав електроінструменти з домоволодіння пенсіонерки в м. Котовськ. Чоловіка допитано та відпущено під зобов’язання.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...