Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 29.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 186 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Малиновського РВ затримано непрацюючу сорокарічну Світлану, яка за місцем мешкання під час розпиття спиртних напоїв зі своїм співмешканцем, 1970 р.н., та раптово виниклої сварки нанесла два удари сокирою та молотком по голові останньому від яких він помер у лікарні. З місця події вилучені речові докази. Від затриманої отримані зізнання щодо скоєного злочину.

 

До Київського РВ надійшла заява від Владислава, 1987 р.н., про те, що невстановлений злочинець викрав його мопед марки "Хонда", сума збитку 1500 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів на центральній алеї пляжу "Аркадія" затримано раніше засудженого Сергія, 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Великомихайлівського РВ проведено огляд домоволодіння Володимира, 1971 р.н., під час якого в будинку виявлено та вилучено пістолет "Вальтер". Вилучену зброю направлено до НДЕКЦ.

 

До Київського РВ надійшла заява від представника банківської установи про те, що у відділенні банку чоловік, який намагався взяти позику, надав підроблену довідку про доходи. Вжитими заходами викрито Олександра, 1979 р.н., якого після отриманих зізнань у скоєному відпущено під зобов’язання.

 

До Роздільнянського РВ звернувся 47-річний Олександр про те, що в нічний час невідомий зловмисник шляхом вільного доступу викрав у нього мобільний телефон. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Сергія 1974 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ – телефон.

 

Працівниками Великомихайлівського РВ в ході розшукових заходів встановлено непрацюючого Михайла, 1995 р.н., який в ніч на 28 серпня з території домоволодіння Віталія, 1984 р.н., незаконно заволодів мотоциклом господаря. Від затриманого надійшли правдиві свідчення. Мотоцикл повернуто власнику. Затриманого відпущено під зобов’язання.

 

Працівниками Київського РВ в ході розшукових заходів затримано непрацюючого Олександра, 1987 р.н., який 22.08.2013 на одній з вулиць міста шляхом ривку відкрито заволодів золотим ланцюжком з хрестиком Тетяни, 1985 р.н. Від затриманого отримані зізнання та відпущено під зобов’язання.

 

До Фрунзівського РВ звернулась Алла із заявою про те, що 23.08.2013 за місцем мешкання її матері, 1938 р.н., непрацюючий 36-річний односелець відкрито заволодів 9 літрами вина, завдавши збитків господині на суму 90 грн.

 

До Білгород – Дністровського МВ звернувся 37-річний житель району з заявою про те, що на одній з вулиць міста двоє чоловіків відкрито заволоділи його мобільним телефоном. Вжитими заходами встановлено двох непрацюючих жителів області 26 та 32 років. Від одного з затриманих отримані правдиві свідчення щодо скоєного злочину. Місцезнаходження іншого чоловіка встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 КК України (грабіж), ведеться слідство.

 

Працівниками Малиновського РВ затримано непрацюючого 32-річного Віталія, який в одному з супермаркетів міста викрав продукти харчування на суму 1400 грн. Від затриманого надійшли правдиві свідчення.

 

До Біляївського РВ звернулася Галина, 1974 р.н., із заявою про те, що в період її відсутності з 2006 року по травень п.р. непрацюючий 46-річний Олександр скоїв крадіжку автозапчастин з автомашини «ВАЗ» на загальну суму 2650 грн.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...