Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 221 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Приморського РВ надiйшла заява від жительки м. Сімферополь, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник таємно викрав її сумку, в якій знаходилися гроші в сумі 200 грн., паспорт та кредитна картка. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито раніше засудженого за крадіжку Сергія, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито жителя районного центру, 1960 р.н., який з підсобного приміщення магазину, який належить приватному підприємцю, 1958 р.н., скоїв крадіжку грошей в сумі майже чотирьох тисяч гривень.

 

До Приморського РВ надійшла заява від Наталії, 1964 р.н., про те, що біля залізничного вокзалу, в підземному переході, невідомий зловмисник шляхом ривка, відкрито заволодів її сумкою, у якій знаходились паспорт, свідоцтво про народження та косметичка. В ході розшукових заходів автопатрулем полку патрульної служби у скоєнні злочину викрито Сергія, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання. Вилучено речові докази.

 

До Біляївського РВ надiйшла заява від Івана, 1968 р.н., про те, що у лютому п.р. житель с. Усатово незаконно заволодів та в подальшому продав його автомобіль "ВАЗ-2109" жителю с. Холодна Балка, який він залишив для проведення ремонтних робіт. На теперішній час транспортний засіб повернуто заявнику.

 

До Київського РВ надійшла заява від працівника банківської установи про те, що невідомий чоловік під приводом проведення ремонтних робіт в банківській будівлі, заволодів грошовими коштами банку в сумі 7650 грн. Вжитими заходами викрито одесита, 1981 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Білгород–Дністровського МВ встановлено факт незаконного продажу спиртних напоїв з боку жительки району. Наразі проводиться перевірка та призначено відповідні експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...