Найбільш резонансні злочини та події на Одещині на 03.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 189 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Таїровського ВМ Київського РВ надійшла заява від директора торгівельного центру про те, що невідома особа таємно викрала косметику та продуктові вироби. Вжитими заходами викрито Миколу, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівники Кілійського РВ викрили 21-річного Григорія у крадіжці столового посуду з приміщення кафе, де він деякий час працював.

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від 30-річної Марини, мешканки Одеської області щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка на ринку «Привоз» шляхом вільного доступу з її сумки таємно викрала мобільний телефон. Сума матеріального збитку складає 2400 гривень. У скоєні даного злочину правоохоронцями викрито раніше засудженого за аналогічні злочини Артура, 1992 року народження. Від парубка отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Іллічівського МВ надійшла заява від Миколи, 1947 року народження, про те, що невідома особа шляхом вільного доступу на початку вересня скоїла крадіжку мобільних телефонів «Нокіа 8» та «Айфон 3». Проведеними заходами працівниками Іллічівського МВ було викрито Дениса, 1983 року народження, від якого отримано правдиві свідчення у скоєні даного правопорушення.

Працівниками Хаджибеївського ВМ в ході відпрацювання заяви 44-річного Олега викрито 18-річного мешканця області, який з будинку одесита таємно викрав три мобільних телефони. Парубок зізнався у скоєнні даного злочину та пояснив, що телефони він продав на ринку невідомим чоловікам. Вживаються заходи щодо вилучення викраденого.

До чергової частини Портофранківського відділу міліції надійшло повідомлення оператора «102» про те, що по вулиці Ольгіївська мав місце факт крадіжки ноутбуку. В ході перевірки інформації надійшла заява від 31-річного Еммануїла щодо вжиття заходів до малознайомої дівчини, яка, знаходячись у нього в гостях, скоїла крадіжку ноутбука. Сума матеріального збитку склала 5000 гривень. У скоєні даного злочину правоохоронцями було викрито мешканку Миколаївської області, 27-річну Олену, від якої отримано правдиві свідчення та відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ міста Одеси звернулась із заявою директор товариства з обмеженою відповідальністю Тамара, 1951 року народження. Жінка просить вжити заходи до 37-річної Тетяни, яка, будучи матеріально-відповідальною особою, здійснила розкрадання грошових коштів даного підприємства на суму 10319 гривень. Відповідальність за дане кримінальне правопорушення передбачено частиною 1 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Біляївські правоохоронці викрили двох жителів с. Велика Балка, 24 та 29 років, які скоїли крадіжку господарського та садового інвентаря з будинку місцевого мешканця, а також – 17-річного юнака, який викрав планшет, фотоапарат, дриль та гроші в сумі 250 гривень з будинку жителя с. Нерубайське.

До Хаджибеївського ВМ звернувся одесит, 1994 р.н., з заявою про те, що невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом, який він залишив на стоянці біля свого будинку. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 17-річного Ігора, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного кримінального правопорушення. Викрадений транспортний засіб вилучено та повернено власнику.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...