Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19-20.10.2013

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 263 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1959 р.н., про те, що невідома особа по вулиці Тульській скоїла крадіжку металевих виробів вартістю 400 грн. Вжитими заходами викрито Володимира, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від 30-річного Володимира щодо вжиття заходів до двох невідомих осіб, які застосувавши відносно нього фізичне насилля, заволоділи його мобільним телефоном. Вжитими заходами за гарячими слідами було затримано Андрія, 1995 р.н., у якого було вилучено речовий доказ.

 

До Іллічівського МВ надійшло повідомлення по спецлінії "102" про те, що в одній з квартир багатоповерхівки в м. Іллічівськ – бійка. Виїздом слідчо-оперативної групи у вказаній квартирі виявлено труп господарки, 1963 р.н., з проникаючим ножовим пораненням шиї та її чоловіка, 1962 р.н., з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Чоловіка доставлено до медичного закладу. В ході проведення слідчих дій встановлено, що після спільного вживання спиртних напоїв між подружжям виникла сварка та бійка, в ході якої дружина кухонним ножем нанесла ножове поранення своєму чоловіку, внаслідок чого останній у відповідь також наніс ножове поранення нападниці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До Суворовського РВ викрито Івана, 1995 р.н., який на початку жовтня п.р., з незачиненого тамбуру викрав спортивний велосипед вартістю 2077 грн., який належить Тетяни, 1971 р.н. Зловмисник повідомив, що викрадений велосипед продав на другий день на ринку за 400 грн.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1984 р.н., про те, що малознайома жінка, яка знаходилась у нього в гостях, таємно викрала гроші у сумі 400 грн. Вжитими заходами викрито одеситку, 1987 р.н., яка надала правдиві свідчення.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Тетяни, 1951 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів її сумкою в якій знаходилися особисті документи та мобільний телефон. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1948 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. Речові докази вилучено.

До Київського РВ надійшла заява від Світлани, 1985 р.н., про те, що малознайомий чоловік, знаходячись в її квартирі таємно викрав мобільний телефон. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Миколу, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського районного відділу міліції надійшла заява від 30-річного Володимира щодо вжиття заходів до двох невідомих осіб, які застосувавши відносно нього фізичне насилля, заволоділи його мобільним телефоном. Вжитими заходами за гарячими слідами було затримано Андрія, 1995 р.н., у якого було вилучено речовий доказ.

До Шевченківського ВМ звернулась бухгалтер одного з кредитних союзів міста Одеси. Жінка вказує на те, що у травні 2008 р. установа уклала кредитний договір з 50-річною підприємницею в отриманні для тимчасового зберігання грошових коштів на один рік, але до теперішнього часу не виконала свої обов’язки згідно договору. В ході перевірки заяви правоохоронцями були встановлені вказані факти, які підтвердились. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...