Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 266 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Іванівського РВ надійшло повідомлення від Ірини, 1972 р.н., про те, що за місцем мешкання виявлено труп Михайла, 1961 р.н., з ножовими пораненням грудної клітини. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклої сварки співмешканка, 1962 р.н., кухонним ножем нанесла йому тілесні ушкодження, внаслідок чого останній помер. Підозрювану затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Слідчим, слідчого відділення розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Красноокнянського РВ встановлено, що жителька с. Новокрасне, 1990 р.н., в ході сімейної сварки зі своїм співмешканцем, 1987 р.н., використовуючи сокиру, нанесла йому тілесні ушкодження.

Працівниками Миколаївського МВ викрито Володимира, 1959 р.н., який незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ-2121 Ніва», що належить Леоніду, 1975 р.н. Від підозрюваного отримано правдиві свідчення. Викрадений автомобіль вилучено та повернуто власнику.

Працівниками Кілійського РВ в м. Вилкове викрито Михайла, 1987 р.н., у якого під час особистого обшуку, виявлено та вилучено газовий пістолет "Blow f 06", а також магазин з 7-ма набоями. Як пояснив правопорушник, даний пістолет він знайшов. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Болградського РВ в с. Залізничне в ході обшуку по місцю мешкання Сергія, 1989 р.н., було виявлено та вилучено майже 20 гр особливо небезпечної наркотичної речовини – марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Ренийського РВ в с. Лиманське, за місцем мешкання Валерія, 1975 р.н., в одній з кролячих кліток був виявлений полімерний мішок, в середині якого знаходилась висушена подрібнена марихуана вагою 1 кг.

Співробітника Кодимського РВ встановлено, що Євген, 1984 р.н., житель с. Загнітків, проник до будинку Володимира, 1967 р.н., де з погрозою застосування сили, відкрито заволодів його майном, а саме забрав 250 кг насіння пшениці. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

Працівниками Балтського РВ при проведені обшуку домогосподарства Катерини, 1990 р.н., виявлено та вилучено 35 різнокаліберних патронів, що належать Борису, 1962 р.н. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ. Порушнику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...