Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 195 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Правоохоронцями Малиновського РВ викрито двох 22-річних молодиків, жителі Комінтернівського та Балтського районів, які з території гіпермаркету таємно викрали візок. Сума збитку 2000 грн. Візок вилучено та повернено у власність торгівельного закладу.

 

Працівниками Портофранківського ВМ викрито одесита, 1981 р.н., який зламавши замок вхідних дверей в підсобне приміщення, яке належить 56-річному заявнику, таємно скоїв крадіжку п’яти водяних радіаторів на загальну суму 2850 гривень. З місця злочину вилучено лом.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулася 29-річна жителька міста з заявою про те, що її колишній чоловік не сплачує аліменти на утримання неповнолітніх дітей. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 164 КК України (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей).

 

До Ізмаїльського ВМ надійшла заява від Олега, 1988 р.н., про те, що невідомий зловмисник, застосувавши до нього фізичне насилля не шкідливе для життя та здоров’я, відкрито заволодів наручним годинником та мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Олександра, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення, що викрадене продав.

 

При відпрацюванні території обслуговування дільничними інспекторами Котовського МВ було встановлено факт незаконної вирубки 10 дерев цінних порід 23-річним мешканцем районного центру. Порушено кримінальне провадження за ст. 246 КК України (незаконна порубка лісу).

 

До Суворовського РВ надійшло повідомлення від лікарів міської лікарні про те, що до медичного закладу з тілесними ушкодженнями був доставлений 46-річний Олег. В ході перевірки повідомлення від одесита надійшла заява щодо вжиття заходів до невідомих осіб, які, застосувавши фізичне насилля, відкрито заволоділи його шкіряною курткою, мобільним телефон та грошима. Загальна сума збитку склала 7950 гривень. В результаті здійснених слідчо-розшукових заходів у скоєнні даного кримінального правопорушення працівниками міліції викрито непрацюючих Костянтина, 1995 р.н., та Олександра, 1994 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками УБНОН ГУМВС проведено санкціонований обшук за місцем мешкання Тетяни, 1973 р.н., де виявлено та вилучено сім конвалют лікарського засобу "Асаtar" по 12 пігулок в кожній, що містить прекурсор "Псевдоефідрін" та склянку з порошкоподібною речовиною бурого кольору. Як пояснила правопорушниця, порошкоподібною речовиною є перманганат калію, який вона разом з лікарським засобом зберігала з метою особистого використання. Здійснюється подальша перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...