Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23-24.11.2013

Упродовж минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 261 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Малиновського РВ за місцем мешкання Анатолія, 1995 р.н., виявлено та вилучено стартовий пістолет без маркування та магазин до нього з трьома патронами кал. 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

До Білгород-Дністровського МВ звернулась жителька міста із заявою про те , що її сусід спричинив їй тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження).

 

До Іллічівського МВ надійшла заява від Вікторії, 1982 р.н., про те що невідома особа таємно скоїла крадіжку її банківської картки та згодом зняла з неї гроші в сумі 3450 гривен. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито 18-річного Валерія.

 

До Київського РВ надійшла заява від Івана, 1961 р.н. про те, що невідома особа проникла до його будинку по вул. Центральній та таємно викрала телевізор та кухонний посуд. Сума збитку 2000 грн. Вжитими заходами викрито Андрія, 1976 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

З прийомного покою Котовської міської лікарні надійшло повідомлення про те, що з опіками тулуба до медичного закладу доставлено 38-річного Василя. Працівниками міліції встановлено, що тілесні ушкодження постраждалий отримав під час паління в ліжку у нетверезому стані. Відкрите кримінальне провадження за ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

 

Співробітниками ВСБНОН Київського РВ ОМУ було виявлено торговий павільйон, в якому здійснювалася реалізація речовини рослинного походження, зеленого кольору, в подрібненому стані. В ході огляду місця події було виявлено та вилучено 19 поліетиленових пакетів, а також грошові в сумі 700 грн. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Розслідування триває.

 

Працівниками Хаджибеївського ВМ в ході проведення перевірки, по вул. Краснослобідська було затримано Івана, 1993 р.н., у якого було виявлено та вилучено 148 паперових пакетів з різнокольоровими зображеннями та декілька прозорих поліетиленових пакетів з речовиною білого кольору та гроші в сумі 2910 грн. Здійснюється перевірка. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого Андрія, 1994 р.н., який на ринку «Північний» таємно викрав у реалізатора її мобільний телефон «Самсунг» вартістю 500 гривень. Затриманий зізнався у скоєнні вказаного кримінального правопорушення та пояснив, що пізніше продав викрадений телефон невідомому чоловікові.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від керуючої одним із магазинів косметики та парфумів щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з приміщення магазину таємно викрала склянку жіночих парфумів вартістю 352 гривні. Проведеними оперативно-розшуковими заходами затримано непрацюючого Олега, 1982 р.н., який зізнався у скоєнні вказаного кримінального правопорушення. Речовий доказ вилучено.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

You may also like...