В столиці водії не виконують вимоги дорожніх знаків

В столиці за 25 листопада інспектори ДАІ виявили 689 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 150 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 157 водіїв, порушення правил зупинки і стоянки –102, без необхідних документів керували автіками –26.

За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 35 водіїв. З початку 2013 року задокументовано 13224 випадки.               

Крім того, співробітники ДАІ виявили 46 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 32 водія.

У понеділок,  було зареєстровано 3 ДТП (2  наїзди на пішоходів), в яких 6 людей отримали травми. Зверніть увагу! В столиці очікується погіршення погодних умов: зниження температури, хмарність та опади, у вигляді мокрого снігу. Всі ці чинники значно ускладнюють умови для руху транспортних засобів і можуть спричинити виникнення аварійних ситуацій і ДТП. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування, а також змінити автомобільну гуму на зимову.

У понеділок, у Деснянському районі на вулиці Лисківській,24 невідомі особи скоїли незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-21051», номерний знак 27241КХ, 1984 року випуску, червоного кольору. Прийнято міри розшуку.                              

Натомість співробітники столичної ДАІ за минулу добу виявили 3 автомобілі, що значились у розшуку.

Крім того, у Дарницькому районі за навмисне пошкодження майна затримано громадянина,який навмисно скоїв підпал автомобіля «Фиат». Для з’ясування всіх обставин громадян доставлено до райуправління міліції.

 

УДАІ Київ, 

You may also like...