Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.12.2013

Упродовж двох минулих вихідних до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 190 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Київського РВ в ході слідчих дій встановлено, що за місцем мешкання Максима, 1972 р.н., виник конфлікт з жителем м. Іллічівськ, 1984 р.н., та одеситом, 1991 р.н., який переріс в бійку, в результаті якої останній відкусив частину вуха господарю. 22-річному одеситу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками Іванівського РВ в ході досудового розслідування встановлено, що в с. Адамівка житель с. Н.Куяльник, 1984 р.н., на ґрунті неприязних відносин наніс жителю с. Прохорове численні тяжкі тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання районного відділу міліції.

До Фрунзівського РВ надійшло повідомлення від секретаря Павлівської сільської ради про те, що в парку с. Павлівка виявлено труп невідомого чоловіка з ознаками насильницької смерті. Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що померлий – це житель с. Павлівка, 1985 р.н., якого направлено до районного бюро судово-медичної експертизи. В ході здійсненних слідчих дій у вчинені вказаного кримінального правопорушення викрито двох місцевих жителів, 1984 р.н., та, 1997 р.н., від яких отримано правдиві свідчення. З’ясувалося, що після вживання спиртних напоїв вказані громадяни повертались додому через місцевий парк, де між ними виникла сварка, яка переросла в бійку в ході якої підозрювані нанесли третьому учаснику тілесні ушкодження внаслідок яких він втратив свідомість. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Овідіопольського РВ надійшла заява від жителя м. Білгород-Дністровський, 1938 р.н.. Пенсіонер поскаржився, що коли він знаходився в центрі смт. Овідіополь до нього підбіг невідомий та наніс удар в обличчя, після чого відкрито заволодів його сумкою, в якій знаходилися гроші в сумі 1000 грн. Вжитими заходами у вчинені вказаного кримінального правопорушення викрито місцевого жителя, 1961 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від 41-річного Андрія про те, що невідомий зловмисник розбивши бокове скло його автомобіля, відкрито заволодів відеореєстратором. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 33-річного Дениса від якого отримані правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Хаджибеївського ВМ викрито раніше засудженого чоловіка, 1952 р.н., який проник до гаража та таємно викрав звідти інструменти для ремонту автомобілів. Речові докази вилучено. Затриманий відпущений під зобов’язання.

До Овідіопольського РВ надійшла заява від приватного підприємця, 1957 р.н., про те, що невідомий зловмисник з контейнеру іграшок на промринку «7-км» відкрито викрав ляльку вартістю 250 грн. Вжитими заходами викрито жителя Біляївського району, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

До Суворовського РВ надійшла заява від 54-річного одесита про вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який, знаходячись за місцем проживання заявника, таємно викрав його кредитну картку з грошовими коштами у сумі 6600 гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Олега, 1990 р.н., який зізнався у вчиненні вказаного правопорушення та пояснив, що гроші з викраденої картки зняв і витратив на власні потреби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського ВМ надійшла заява від 31-річного Ростислава щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка, таємно з загальної кухні комунальної квартири, викрала будівельні електроінструменти. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. В ході відпрацювання заяви працівниками карного розшуку було викрито Віталія, 1979 р.н., який винаймає кімнату у вказаній комунальній квартирі. Чоловік зізнався у вчиненні кримінального правопорушення та був відпущений під зобов’язання. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...