Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 13.01.2014

В столиці за 11-12 січня інспектори ДАІ виявили 1200 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 407 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 249, порушення правил зупинки і стоянки – 101, без необхідних документів керували автіками – 56. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 77 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 50 пішоходів-порушників, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 38 водіїв.

За дві доби, було зареєстровано 10 дорожньо-транспортних пригод, в яких 1 особа загинула та 11 отримали травми. Зверніть увагу! На території Києва спостерігається погіршення погодних умов: хмарність, опади, у вигляді мокрого снігу, місцями ожеледиця. Всі ці чинники значно ускладнюють умови для руху транспортних засобів і можуть спричинити виникнення аварійних ситуацій і ДТП. У зв’язку з цим, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними під час руху в несприятливих погодних умовах, неухильно дотримуватися швидкісного режиму, безпечної дистанції руху. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Святошинський район – а/м «Тойота Прадо», н.з. АА6146НО, 2008 р.в., чорного кольору, Голосіївський район – а/м «Каділак Ескалейд», н.з. АА0041НМ, 2012 р.в., чорного кольору; Святошинський район – а/м «Пежо», н.з. АА9156ІН, 1999 р.в., білого кольору. Прийнято міри розшуку.

У Подільському районі працівниками ДАІ затримано водія а/м «Мерседес Бенц 108», у якого виявлено та вилучено наркотичну сировину. Для з»ясування всіх обставин затриманого доставлено до райуправління міліції. Того ж дня, у Дніпровському районі за крадіжку мобільного телефону інспекторами ДАІ затримано жінку. І у цьому ж районі за шахрайство затримано чоловіка. Також співробітники столичної ДАІ виявили 13 автомобілів, що знаходились у розшуку. Затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...