Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 17.01.2014

За 16 січня співробітники столичної ДАІ виявили 720 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 203 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 152 водії, без необхідних документів керували автівками – 23; порушень правил проїзду перехресть – 15. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 35 водіїв.

За добу в столиці зареєстровано 6 ДТП, в яких 6 осіб отримали травми та одна особа загинула. Також, Державтоінспекція міста звертає увагу водіїв на особливості керування транспортними засобами в умовах мряки, дощу, снігу тощо. У зв’язку з цим, закликаємо водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, а в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Доцільно також відмовитися від ризикованих маневрів, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до втрати контролю над автомобілем.

Інспектори полку ДПС ДАІ у Святошинському районі затримали водія «ГАЗ 5301», який перевозив вантаж без необхідних документів. В Дніпровському районі столиці інспектори ДАІ затримали чоловіка, який викрав гроші у іншої громадянки. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За минулу добу в столиці зареєстровано два факти незаконного заволодіння транспортними засобами: так, у Дарницькому районі викрали ВАЗ 2103, сірого кольору, н.з. Б8178КХ, 1974 року випуску. А от у Солом’янському районі незаконно заволоділи сірою «TOYOTA COROLLA», н.з. ВН5567СВ, 2008 року випуску. Прийнято міри розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...