У Донецькій області затримано водія–росіянина, який смертельно травмував пішохода

Минулого тижня до чергової частини Костянтинівського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в автомобілі швидкої допомоги, у тяжкому стані перебуває пішохід, якого збив автомобіль. На місце події був негайно направлений наряд Державтоінспекції. Працівники ДАІ, які виїхали на виклик, з’ясували, що водій автомобіля зник з місця події, а сам потерпілий від отриманих травм помер по дорозі в лікарню.

Пошуки автомобіля і водія ускладнив той факт, що опитування очевидців ДТП , яких було чимало, ні до чого не призвело. Описати автомобіль, водія, або номерний знак не зміг практично ніхто. Навіть працівники швидкої допомоги, які бачили автомобіль винуватця ДТП, не змогли назвати ні марку автомобіля, ні державного номерного знака. З усіх очевидців події, яких було приблизно десять чоловік, лише один, по телефону повідомив номер і марку транспортного засобу. Зі слів свідка – це був водій автомобіля «BMW X5» з номерними знаками Російської Федерації.

Негайно були оповіщені всі наряди ДАІ, почався кропіткий пошук. Завдяки злагодженим діям працівників ДАІ міста, своєчасного інформування ними всіх підрозділів ДАІ області, прикордонних служб, учасник ДТП позбувся можливості залишити межі Костянтинівського району, і тим більше виїхати за межі держави. Вже наступного дня, вранці, працівникам ДАІ вдалося розшукати автомобіль, а через деякий час і затримати водія – винуватця аварії. Водієм «BMW» виявився громадянин сусідньої держави, який приїхав до Костянтинівки в гості. Затриманий повністю усвідомлював свою провину і пояснив, що поїхав з місця ДТП тому, що знаходився в розгубленості від скоєного.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Донецької області)

You may also like...