Найбільш резонансні злочини та події yfОдещині за 04.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 184 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

4 лютого о 18.30 до Суворовського райвідділу міліції Одеси надійшла інформація про те, що напроти будинку 147/1 по проспекту Добровольського, що біля крамниці «БІЛЛА», група людей у кількості 30 осіб перекрили дорогу. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що громадяни, які є власниками автостояночних місць на автомобільній стоянці, розташованій неподалік, частково обмежили там рух автотранспорту (ходили по пішохідному переходу). Свої дії вони пояснили тим, що не згодні зі зміною керівництва автостоянки. О 19.20 рух було поновлено, люди розійшлися. Проводиться подальша перевірка. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 (блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства) Кримінального кодексу України. Згідно цієї статті, подібні діяння караються штрафом від ста п’ятдесяти до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців або позбавленням волі на строк до двох років.

Працівниками Іллічівського МВ викрито 25-річного Сергія, який вночі скоїв крадіжку автомагнітоли, акумулятора та колонок з автомобіля ВАЗ-2106, що знаходився біля будинку по вулиці К.Маркса.

До Київського РВ ОМУ надійшла заява від Наталії, 1994 р.н., про те, що невідома особа, знаходячись в магазині по вул. Ак.Корольова, скоїла крадіжку парфумів, вартістю 299 грн. Вжитими заходами викрито Ганну, 1993 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення.
Співробітниками Суворовського РВ ОМУ викрито раніше засудженого Максима, 1996 р.н., який, знаходячись в приміщенні перукарні, таємно викрав у працівниці закладу її мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Телефон вилучено та повернуто власниці. Затриманий відпущений під зобов’язання.

Працівники Приморського райвідділу Одеського міського управління міліції затримали раніше засудженого 18-річного жителя с. Жовтень Ширяївського району, який відкрито, шляхом ривка, заволодів сумками 55- та 56-річної одеситок на привокзальній площі та біля Кіровського сквера. Від затриманого надійшли правдиві свідчення.

До Київського РВ міста Одеси надійшла заява від громадянина 1990 р.н. про те, що малознайомий чоловік скоїв крадіжку фотоапарату вартістю 4800 грн. Вжитими заходами викрито Сергія, 1990 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...