Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 192 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Білгород-Дністровського МВ викрито 38-річного Миколу, який шляхом вільного доступу через незачинені двері проник до будинку 75-річної Марії, звідки таємно викрав ноутбук. Спричинивши матеріальний збиток 3000 грн.

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1965 р.н., про те, що невідома особа проникла до її квартири, звідки таємно викрала золоті вироби та гроші. Сума збитку становить 55 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито мешканця Одеської області, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Роздільнянського РВ звернувся 48-річний Євген, який повідомив, про те, що невідомі  зловмисники з поля господарського підприємства викрали 400 кг аміачної селітри. Збиток становить 1600 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито трьох жителів Роздільнянського району, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідчим Котовського МВ під час проведення досудового розслідування було встановлено, що 25-річний Руслан таємно викрав жіночий светр з магазину. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками ВКМСД Котовського МВ встановлено факт продажу неповнолітньому слабоалкогольного напою. Продавця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).

Працівниками Приморського РВ вжитими заходами викрито 29-річну Юлію, яка шляхом вільного доступу з прилавку магазина викрала жіночий парфум та косметичні засоби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 33-річного директора, який під приводом працевлаштування, заволодів грошима моряка в сумі 1500 доларів США, але зобов’язання не виконав. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 33-річний житель міста із заявою про те, що невідома особа, з подвір’я викрала 7 метрів кабелю на суму 350 грн. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння вказаного злочину причетний 33-річний земляк потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) КК України, триває слідство.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернувся місцевий житель, 1942 р.н., який пояснив, що невідомі особи проникли до його дачного будинку, розташований в місті Ізмаїлі, звідки викрали металеву сітку. Вжитими заходами було викрито 42-річного жителя міста, від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернувся 37-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа заволоділа його грошима в сумі 3000 грн. Вжитими заходами було встановлено громадянина, 1983 р.н., який дав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

Співробітниками Ізмаїльського МВ затримано 37-річного жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено біло-жовту речовину з різким запахом. Речовину направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході розслідування кримінального провадження викрито посадовця, який в службовому кабінеті отримала хабар грошовими коштами від мешканця Одеської області, 1985 р.н., за отримання свідоцтва для подальшого працевлаштування. У встановленої особи вилучені грошові кошти. Проводяться подальші слідчі дії.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
 

You may also like...