Довічне ув’язнення за жорстоке вбивство колег, двох співробітників автомийки

Напередодні у Жовтневому районному суді міста Луганська завершився судовий розгляд кримінального провадження за фактом резонансного вбивства двох співробітників автомийки. Підсудним призначено максимальну міру покарання

20.11.2013 року двоє громадян, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшли на автомийку, на якій самі працювали, до двох своїх співробітників та попросили позичити їм грошей.

Не отримавши коштів у борг, підсудні вбили колег та забрали декілька тисяч гривень і відеореєстратор.

Дії злочинців кваліфіковані за ч.4 ст.187 та п.п.1, 6, 12 ч.2 ст.115 КК України, як напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень та вбивство з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

У судових дебатах державний обвинувач просив суд призначити максимальну міру покарання, передбачену Кримінальним кодексом України: а саме довічне ув’язнення.

ВИроком колегії суддів Жовтневого районного суду обом чоловікам призначено покарання у вигляді довічного ув’язенення з конфіскацією майна.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений.

Прес-служба прокуратури міста Луганська 

 

You may also like...