Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 23.04.2014

В столиці лише за добу за порушення правил зупинки та стоянки до відповідальності притягнуто 135 водіїв

В столиці за 22 квітня інспектори ДАІ виявили 578 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 135 водіїв, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 104, порушення правил зупинки і стоянки –135, без необхідних документів керували автіками – 25, за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 14 водіїв.
За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння інспектори ДАІ відсторонили від керування 42 керманича. А з початку року за це порушення притягнуто до відповідальності майже 3,5 тисячі водіїв.

У вівторок, було зареєстровано 5 ДТП, в яких 6 осіб отримали травми. Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.
У Голосіївському районі 22 квітня працівники міліції за незаконне заволодіння транспортним засобом затримали громадянина. Чоловік на вулиці Заболотного,142 скоїв крадіжку автомобіля «ВАЗ-2101». Для з»ясування всіх обставин його було доставлено до райуправління міліції. Також до райуправлінь мілліції за шахрайство доставлена одна особа, за порушення правил зберігання газової зброї-1. Крім того, у Святошинському районі інспекторами полку ДПС ДАІ затримано громадянина, який торгував пролісками у невстановленому місці.
Вчора, у Солом»янському районі було зареєстроване незаконне заволодіння автомобілем «Toyota Land Cruiser200», номерний знак АМ0077АН, 2013 року випуску, чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що в столиці злочинці найчастіше пошкоджують та викрадають автівки саме у дворах будинків. Саме тому ми рекомендуємо залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто протиугінними пристроями.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...