Найбільш резонансні злочини та події на Одещині 15.05.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 182 заяви та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

Працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито 30-річного Олександра, який шляхом зриву замка вхідних дверей проник до підсобного приміщення та викрав тоніровочну машинку та диски до неї. Сума матеріального збитку склала три тисячі гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 39-річного Віктора, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволоділа його мобільним телефоном. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито мешканця Одеської області, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Вказані відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення від мешканця міста 26-річного Андрія, який повідомив, що невідома особа, знаходячись у приміщенні інтернет-клубу з каси викрала гроші в сумі 300 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами викрито 27-річного Дениса, який скоїв крадіжку. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ звернулась Наталія, 1967 р.н., яка повідомила, про те, що невідомий зловмисник знаходячись у барі, викрав мобільний телефон, чим спричинив матеріальний збиток на суму 1000 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 33-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Котовського МВ звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що його знайомий шахрайським шляхом заволодів його коштами. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Слідчим управлінням ГУМВС України в Одеській області в ході розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Правоохоронцями в ході реалізації оперативної інформації та проведення закупки зброї та боєприпасів затриманий у порядку ст. 191 (дії уповноважених службових осіб після затримання на підставі ухвали слідчого судді, суду про дозвіл на затримання) Кримінально-процесуального кодексу України, 32-річний Марат, який збув 200 патронів калібру 9 мм. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...