Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 232 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Ізмаїльського МВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до медичної установи доставлено місцевого мешканця, 1966 р.н., з тілесними ушкодженнями. Під час виїзду на місце події правоохоронцями було встановлено, що між потерпілим та його співмешканкою, 1990 р.н., під час спільного вживання спиртних напоїв, раптово виникла сварка, в ході якої чоловік отримав тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисниці запобіжного заходу.

 

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшла заява від мешканця смт. Авангард про те, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його автомобілем, який стояв біля будинку за місцем мешкання потерпілого. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 24-річного громадянина, від якого отримано правдиві свідчення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

До Київського РВ звернулась місцева мешканка, яка повідомила, про те, що невідома особа, шляхом ривка з шиї, відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. Сума збитку становить 6000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів встановлено 40-річного жителя м. Одеси, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...