Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 214 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Ширяївського РВ викрито 31-річного мешканця с.Подільці, у якого виявлено та вилучено 7 гільз 16 калібру від мисливської гвинтівки, 100 гр. мисливського пороху та предмет зовні схожий на саморобну гвинтівку. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Працівниками Любашівського РВ на присадибній ділянці мешканця с. Гвоздавка-2 виявлено та вилучено 13 кущів рослин конопель. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

Працівниками Савранського РВ на присадибній ділянці 54-річної місцевої жительки виявлено та вилучено 106 кущів рослин снодійного маку. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Ширяївського РВ на присадибній ділянці 33-річної мешканки с.Подільці виявлено та вилучено 120 кущів снодійного маку та 13 кущів рослин конопель. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

До чергової частини Київського РВ з заявою звернулась працівниця одного з супермаркетів міста із заявою про те, що невідома особа скоїла крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами викрито 28-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Вікторії, 1980 р.н., про те, що її колишній співмешканець через незачинені двері скоїв крадіжку грошей та золотих виробів. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито Максима, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 56-річний мешканець міста із заявою про те, що невстановлена особа з його гаражу скоїла крадіжку майна на загальну суму 2300 грн. Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено двох 15-річних підлітків, які зізналися в тому, що викрадене майно збули, а гроші витратили на особисті потреби. Попередня правова кваліфікація за скоєне діяння за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась 22-річна Олена про те, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку ноутбука вартістю 2900 грн. Вжитими заходами встановлено особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець. Попередня правова кваліфікація за скоєне діяння за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито Олександра, 1973 р.н., який перебуваючи на будівельному майданчику намагався викрасти металеву арматуру. Сума матеріального збитку склала одну тисячу гривень. Затриманий зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі його відпущено під зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Приморського РВ надійшла заява від 23-річної Анастасії щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка знаходячись у приміщенні магазину, викрала дві пачки памперсів. Сума матеріального збитку склала понад чотириста гривень. За гарячими слідами правоохоронцями викрито Юрія, 1984 р.н., який зізнався у вчиненому. У затриманого вилучили речові докази. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ звернулася із заявою Ганна, 1987 р.н., про вжиття заходів до малознайомої особи, яка перебуваючи у неї в гостях, вчинила крадіжку побутової техніки, грошей та золотої каблучки. Потерпілій завдано матеріальної шкоди на суму понад п’ятдесят тисяч гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку викрито раніше неодноразово засудженого 31-річного чоловіка, який зізнався у вчинені вказаного злочину. Слідчим відділом вказані відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...