Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 280 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Одеського міського управління міліції спільно із УБОЗ ГУМВС України в Одеській області під час санкціонованого обшуку у 44-річного жителя с.Нова Долина вилучені пістолети марки "Чезетта" та ПМР з обоймами та набоями до них у кількості 57 штук. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

До Київського РВ надійшла заява від Андрія, 1971 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку відеорегістратора з його автомобіля. Сума матеріального збитку становить 1200 гривень. Вжитими заходами викрито Володимира, 1981 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Київського РВ викрито Олександра, 1954 р.н., який з подвір’я будинку таємно викрав майно Віктора. Сума матеріального збитку становить 2600 гривень. Від зловмисника отримано правдиві свідчення про вчинення правопорушення.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито Євгена, 1996 р.н., який вчинив крадіжку велосипеда. Молодик зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі його відпущено під зобов’язання. Подібні діяння караються законом згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
До Приморського РВ звернувся із заявою 27-річний одесит щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка вчинила крадіжку його сумки, в якій знаходився ноутбук, мобільний телефон, модем та інші речі. Потерпілому завдано матеріальної шкоди на суму 8 тис. гривень. В ході відпрацювання заяви, працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого 45-річного чоловіка, без постійного місця мешкання. Затриманий зізнався у вчинені вказаного злочину. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Суворівського РВ викрито раніше засудженого одесита, 1982 р.н., у якого при особистому огляді речей виявлено та вилучено предмет, схожий на обріз мисливської рушниці. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Проводиться перевірка.

 

Працівниками Одеського міського управління міліції викрито паспортистку одного з ЖКС міста, яка вимагала та отримала від 25-річної одеситки неправомірну вигоду в сумі 250 доларів США для себе, за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави. Зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.

 

До Болградського РВ надійшло повідомлення від начальника районного відділу ДАІ про те, що 30-річний житель с.Жовтневе, перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння запропонував співробітникам ВДАІ дві тисячі гривень за не складання відносно нього адміністративного протоколу. Наразі тривають слідчі дії.

 

Працівниками Маліновського РВ викрито 21-річного Дмитра, який шляхом ривка, відкрито заволодів ланцюжком з хрестиком 60-річної одеситки. Сума збитку складає три тисячі гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...