Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 152 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ звернулась Поліна, 1996 р.н., із заявою про те, що на одній з вулиць міста невстановлений злочинець, шляхом ривка, відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком, вартістю 3500 грн.

Вжитими заходами по гарячих слідах у скоєнні злочину викрито 22-річного харків’янина, від якого отримано правдиві свідчення. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява громадянки однієї з пострадянських країн про те, що на промринку 7 км невідома особа, шляхом вільного доступу, з кишені її куртки таємно викрала гроші в сумі 960 грн. В ході перевірки заяви у скоєнні даного злочину викрито непрацюючу 19-річну ізмаїльчанку, від якої надійшли зізнання. Вилучено речові докази – гроші. Підозрювану відпущено під особисте зобов’язання.

 

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1985 р.н., про те, що на пр. М.Жукова невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком, вартістю 5000 грн. Вжитими заходами викрито Бориса, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернувся 70-річний житель міста із заявою про те, що невідомий зловмисник викрав із його подвір’я металевий посуд на суму 2600 грн. Від затриманого отримані зізнання у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...