Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 164 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від пенсіонерки про те, що двоє невідомих осіб відкрито заволоділи її золотими прикрасами. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 25-річного та 21-річного жителів міста, від яких надійшли правдиві свідчення. Правопорушників затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 62-річного Миколи про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа його мобільним телефоном та грошима. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито раніше засудженого за крадіжку 28-річного Олександра. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ надійшла заява від жительки міста, 1993 р.н., яка повідомила про те, що невідома особа, знаходячись в магазині за місцем її роботи, таємно викрала будівельний інструмент. Сума матеріального збитку становить майже 500 гривень. За гарячими слідами слідчо-оперативною групою викрито 32-річного місцевого жителя. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Біляївського РВ надійшла заява від 42-річної місцевої жительки про те, що невідома особа проникла до її подвір’я та незаконно заволоділа мопедом. Сума матеріального збитку становить 9000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 27-річного Миколу, у якого вилучено викрадене майно та повернуто власнику.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито неповнолітнього жителя міста, який скоїв крадіжку планшету 26-річної місцевої жительки. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...