Працівники ДАІ Донеччини оперативно затримали грабіжника

Учора, близько 10-ї ранку, під час нагляду за дорожнім рухом поблизу села Дальне, Маріїнського району до наряду під’їхав схвильований молодик та повідомив, що близько годину тому до нього підійшов невідомий та погрожуючи пістолетом відняв мобільний телефон та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, після чого намагався відібрати й сам автомобіль «Мазда 3».

Працівники ДАІ оперативно повідомили про подію в чергову частину Маріїнського райвідділу, яка в свою чергу оповістила усі наряди, які були поряд.

Отримавши повідомлення про злочин наряд ДАІ, що здійснював патрулювання автодороги «Курахово-В.Новоселівка», раптово побачили підозрілого чоловіка, який тільки-но побачивши патрульний автомобіль почав тікати в бік лісосмуги.

Обидва наряди, підтримуючи між собою зв’язок, прийняли рішення щодо оточення лісосмуги. Після нетривалого переслідування працівники Державтоінспекції наздогнали втікача у лісосмузі. Ним виявився 21-річний мешканець міста Макіївки Донецької області.

На момент затримання у нього було вилучено пістолет, свідоцтво про реєстрацію автомобіля «Мазда 3» та мобільний телефон постраждалого громадянина.

Також затриманий зловмисник зізнався в злочині, котрий він скоїв раніше. Виявилося, що близько двох місяців назад він викрав автівку.
На даний час чоловіка затримано. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Донецької області)

You may also like...