Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 29.12.2014

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 29 грудня.

27.12.2014 о 18.35 до Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надійшов рапорт від працівника сектору дільничних інспекторів міліції райвідділу, про те, що 25.12.2014 о 18.00 до нього звернулась місцева жителька 1968 р.н. та повідомила, що о 18.00 біля одного з будинків по вул. Уральській, малознайомий чоловік, шляхом ривка з руки, заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий раніше судимий місцевий житель 1977 р.н. За даним фактом слідчим відділом райвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією від 27.12.2014 за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Викрадене вилучено. За даним фактом слідчим відділом міськвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками сектору карного розшуку Павлоградського міськвідділу міліції в ході проведення слідчих (розшукових) дій, за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень непрацюючому жителю с. Булахівка 1986 р.н., що мав місце 27.12.2014 поблизу кафе в с. Булахівка, затриманий розшукуваний непрацюючий місцевий житель 1951 р.н. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відділом міськвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Працівниками сектору карного розшуку Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж мобільного телефону у неповнолітньої дівчини 1997 р.н., який мав місце 04.12.2014, встановлений, доставлений до райвідділу та опитаний непрацюючий місцевий житель 1991 р.н., якому 28.12.2014 слідчими райвідділу повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. викрадений мобільний телефон – не вилучено. За даним фактом слідчим відділом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За даним фактом слідчим відділом міськвідділу внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...