В Киеве пьяного водителя, который напал на работника ГАИ, взяли под стражу

Рішенням Дніпровського райсуду столиці 29-річного киянина, який у нетверезому стані напав на інспектора ДАІ, взято під варту.

 Як встановлено у ході досудового розслідування, 3 січня близько третьої години ранку на вулиці Двінській наряд ДАІ зупинив автомобіль, який в порушення правил рухався із вимкненими фарами.

Коли водій вийшов з машини, у правоохоронців виникла підозра, що чоловік перебуває напідпитку. Інспектори запропонували йому пройти обстеження на стан алкогольного сп’яніння, проте ця пропозиція викликала у водія неадекватну реакцію. Він несподівано накинувся на одного з працівників ДАІ та вдарив його кулаком у обличчя. Аби вгамувати правопорушника правоохоронцям довелося застосувати щодо нього фізичну силу.

Зловмисником виявився 29-річний мешканець столиці, який минулого року вже був засуджений до умовного покарання за хуліганство.
Наразі водію-правопорушнику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює прокуратура Дніпровського району.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...