ДТП з автопотягом на столичній вулиці Олени Теліги (ФОТО)

Близько шостої години ранку, в Києві по вулиці Олени Теліги в напрямку Петрівки рухався вантажний автомобіль «Mercedes» з причіпом. 
Попередньо з`ясовано, що навпроти Кирилівської церкви водій фури не впорався з керуванням. Багатотонний автопотяг занесло на відбійник, який він збив. Від потужного удару вантажівка перекинулася на бік, прямо на смугу зустрічного руху. В результаті трапилось зіткнення з автомобілем «Geely», в якому знаходилась вагітна пасажирка. 

ДТП

ДТП

ДТП

Наразі відомо, що водії обох транспортних засобів не постраждали, а пасажирку «Geely» попутнім автомобілем доправили до лікарні.
З`ясувалось, що вантажний «Мерседес» перевозив будівельні матеріали, а причіп був порожній. Внаслідок аварії, на проїжджу частину вилилися паливно-мастильні матеріали, тому рух тимчасово довелося перекрити. На місце події викликали працівників комунальних служб Подільського району, які ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, вирізали частину відбійника і встановили водоналивні баки. В цей час працівники Державтоінспекції здійснювали регулювально-розпорядчі дії та скеровували автомобілі в об’їзд, вулицями Фрунзе та Новокостянтинівською.

Рух транспорту відновили о 10 годині 30 хвилин. Подальші обставини наразі встановлюються.

УДАІ в м.Києві

You may also like...