Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 06.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 221 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від 35-річного В’ячеслава про те, що малознайома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 38-річного Віталія, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби викрито 48-річну Ольгу, яка скоїла крадіжку гаманця відвідувачки однієї з міських студентських поліклінік. Сума матеріального збитку становить 630 гривень. Від зловмисниці надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Валерія, 1953 р.н., про те, що невідомий зловмисник відкрито заволодів його мобільним телефоном, годинником та золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 6300 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито Дениса, 1981 р.н., та Дмитра, 1990 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Кілійського РВ надійшло повідомлення від лікаря Вилковської міської лікарні про виявлення 19-річної місцевої жительки за місцем мешкання померлою. Виїздом правоохоронців на місце події викрито 47-річного жителя міста Вилкове, від якого надійшли правдиві свідчення про те, він влаштував сварку та бійку з загиблою, в ході якої наніс їй удари рукою по обличчю та в грудну клітину, після чого ліг спати. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні вказаного злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...