Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25.02.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25 лютого.

24 лютого до Новомосковського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, раніше судимий чоловік 1984 р.н. Заявник повідомив про те, що він знаходиться в лікарні з різаною раною черевної порожнини. Працівниками міліції було встановлено, що 22.02.2015 о 06.30 під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки, між потерпілим і його непрацюючою співмешканкою 1980 р.н., котра кухонним ножем, нанесла один удар в тулуб чоловіка. Знаряддя злочину – кухонний ніж вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

24 лютого до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1994 р.н., якого після надання первинної медичної допомоги було госпіталізовано до нейрохірургічного відділення лікарні. Заявник повідомив, що 23.02.2015 о 03.00 в під’їзді одного з будинків по вул. Ціолковського його побив малознайомий. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1989 р.н., який 23.02.2015 о 03.00 під час спільного розпиття спиртних напоїв на грунті раптово виниклих неприязних відносин, між ними відбулася сварка, яка продовжилась у під’їзді будинку, та переросла в бійку під час якої зловмисник руками та ногами побив потерпілого по голові, чим спричинив тілесні ушкодження. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

20 лютого до Широківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на одній з вулиць смт. Широке виявлено тіло непрацюючої жінки 1975 р.н. За вчинення злочину встановлений непрацюючий чоловік 1982 р.н., який 19.02.2015 о 21.00, знаходячись на території свого домоволодіння, в ході раптово виниклої сварки, побив свою знайому руками та ногами по голові і тулубу, спричинивши тілесні ушкодження, від яких остання через деякий час померла на місці події. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

24 лютого до Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась жінка 1959 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 07.20 біля одного з будинку по пр. Гагаріна, невідомий, шляхом ривка, з руки заволодів сумкою з двома мобільними телефонами та грошима 2 тис. грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1993 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

24 лютого до Красногвардійського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1985 р.н. Заявник повідомив про те, що о 20.00 на перехресті вулиць Орловської і Бабушкіна, двоє невідомих, побивши руками по голові, заволоділи грошима 500 грн. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1986 р.н. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

24 лютого до Довгинцівського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1994 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 02.00 біля одного з будинків по вул. Косіора, невідомий, шляхом ривка, з руки заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1989 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

23 лютого до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж з магазину торта встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1985 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...