Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 26.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 170 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Київського РВ викрито 51-річну одеситку, яка уклала кредитний договір з одним із банків міста, надавши при цьому завідомо підроблену довідку про доходи. Печатка на вказаній довідці була зроблена за допомогою комп’ютерно-розмножувальної техніки. Проводится досудове розслідування.

 

До чергової частини Портофранківського ВМ з заявою звернувся 60-річний одесит щодо вжиття заходів до малознайомого чоловіка, який у приміщенні ломбарду, під приводом ремонту золотих виробів, шахрайським шляхом заволодів золотим ланцюжком вагою 30 грамів. Сума матеріального збитку становить 18 тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Костянтина, 1977 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 31-річна Інга, яка повідомила про те, що невідома особа з торгівельного прилавку центрального ринку викрала продукти харчування. Вжитими заходами викрито раніше судимого 36-річного Георгія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ викрито 33-річного жителя району, у якого під час огляду виявлено та вилучено шприц з рідиною бурого кольору в кількості 5 мл. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

Працівниками полку патрульної служби за гарячими слідами викрито неповнолітнього хлопця, який шляхом ривка відкрито заволодів сумкою з грошима та мобільним телефоном місцевої жительки. У правопорушника вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Котовського МВ з заявою звернулась реалізатор продовольчого ринку міста, яка повідомила про те, що невідомі особи викрали виручку у сумі 5000 гривень. Вжитими заходами співробітниками карного розшуку у вчиненні данного кримінального правопорушення викрито 20-річну жительку с.Нестоїта, яка надала правдиві свідчення. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Балтського РВ викрито 50-річного жителя міста, у якого при проведенні огляду домогосподарства з його письмового дозволу виявлено та вилучено поліетиленовий пакет, в якому знаходились 17 патронів калібру 5,6 мм., та 8 патронів калібру 7,62 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Балтського РВ під час санкціонованого обшуку у домогосподарстві 27-річного жителя с.Мирони виявлено та вилучено 26 патронів калібру 5,45 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Балтського РВ викрито 40-річного жителя с.Кармелюківка, у якого при проведенні огляду домогосподарства з його письмового дозволу виявлено та вилучено поліетиленовий пакет, в якому знаходились 12 патронів калібру 7,62 мм. та обрізаний ствол від гладкоствольної мисливської рушниці. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...