Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 17.03.2015

 В столиці за 16 березня працівники ДАІ виявили 384 порушення правил дорожнього руху. 

Крім того, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 102 водії, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 26 водіїв. За керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 22 водія. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 46 керманичів та виявили 48 пішоходів-порушників.

За минулу добу зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 8 осіб отримали травми. Аби не потрапити під колеса транспорту пішоходам потрібно мати на одязі світловідбиваючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на проїжджій частині. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей. Крім того треба завжди переходити дорогу тільки в місцях де це дозволено правилами дорожнього руху.

Вчора у столиці зареєстровано 6 незаконних заволодінь транспортними засобами: Святошинський район – автомобілі TOYOTA LAND CRUISER, н.з. АА5334ОС, 2010 р.в., синього кольору, ВАЗ 2121, н.з. 81412КЕ, 1999 р.в., білого кольору, CITROEN C4 PICASSO, н.з. АА2224СК, 2007 р.в., чорного кольору; Печерський район – автомобілі BMW 335I, н.з. АН3333СЕ, 2007 р.в., чорного кольору та MITSUBISHI OUTLANDER, н.з. АА2263КІ, 2010 р.в., чорного кольору; Печерський район – автомобіль ЗАЗ 110217, н.з. АА9350МХ, 2004 р.в., зеленого кольору . Вжиті заходи розшуку.

Столична Державтоінспекція нагадує! Найбільш ефективними засобами проти угону є механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива. Головне, щоб протиугінний пристрій був нестандартним, та ним не забували користуватися. У разі угону автомобіля без зволікань потрібно звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників.

Працівниками ДАІ виявлено 8 автомобілів, що знаходились в розшуку. Також затримано двох водіїв: одного за підозрою у підробці номерів агрегатів, іншого за незаконне перевезення наркотичних речовин. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.
Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохідний перехід», «Рядність», «Перевезення продукції тваринного походження», «МАФ», «Первоцвіт» та «Акциз».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва

You may also like...