Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 19.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 193 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Євгена, 1961 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав металоконструкції, що знаходились біля житлового будинку. Сума матеріального збитку становить 17 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 37-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 40-річного одесита, який скоїв крадіжку телефонного кабелю з підвального приміщення. Сума матеріального збитку становить 700 гривень. Правопорушник визнав свою провину. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ в ході відпрацювання району в с.Кучурган викрито 43-річного місцевого жителя, який у причепі свого автомобіля перевозив 100 кг металобрухту без відповідних документів. Триває перевірка.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито Дмитра, 1990 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом надання допомоги, заволодів грошима жителя міста у сумі 900 гривень. Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. Триває слідство.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку жителя міста, який, під приводом оформлення документів на земельну ділянку в селищі Затока, заволодів грошима власника ділянки в сумі 90000 доларів США, але зобов’язання не виконав. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито Михайла, 1980 р.н., який відкрито заволодів майном ізмаїльчанки. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від голови правління житлово-комунальної служби, який повідомив про те, що невідомий зловмисник заволодів металевими стовпчиками у кількості 11 штук. Сума матеріального збитку становить 825 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 42-річного Ігора. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито 25-річну жительку с.Усатово, яка з домоволодіння свого 37-річного односельця викрала чотири секції металевих грат для вікон. Сума матеріального збитку становить майже тисячу гривень. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Кілійського РВ викрито 43-річну жительку міста, яка викрала комп’ютер та посуд з квартири 41-річної Лариси. Від правопорушниці надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 38-річного жителя с.Ліски, який, шляхом пошкодження навісного замка в підсобному приміщені, скоїв крадіжку будівельних матеріалів та інструменту. Сума матеріального збитку становить 11200 гривень. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

Працівниками сектору карного розшуку Котовського МВ викрито Артема, 1997 р.н., який викрав золоту каблучку у місцевої жительки. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час несення служби в Малиновському районі міста, викрито місцевого жителя, 1955 р.н., який таємно викрадав державні номерні знаки з авто, при цьому на місці викрадення для власників авто залишав записку з умовами повернення даних номерів. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час несення служби в Суворовському районі міста, викрили Дмитра, 1974 р.н., який скоїв крадіжку товару з продуктового магазину. Від правопорушника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...