В столиці затримали водія, який скоїв наїзд на велосипедистів та утік

У суботу, 21 березня, у Голосіївському районі, водій керуючи автомобілем «Hyundai» скоїв наїзд на групу велосипедистів та з місця пригоди зник.

Це сталося на перехресті вулиці Плещеєва – Столичне шосе, близько 12 години дня. За попередніми даними, водій рухався по Столичному шосе у напрямку проспекту Науки. Під час маневрування не впорався з керуванням і скоїв наїзд на велосипедистів, які рухались у попутньому напрямку та не надавши допомоги з місця пригоди зник.

Внаслідок ДТП двох велосипедистів – чоловіків: 1980 та 1988 років народження з однаковими травмами (забиттям тіла та закритими черепно-мозковими травмами) доставлено до лікарні.

Оперативно розшукати зниклого водія допомогли самі учасники ДТП – велосипедисти. Вони запам’ятали номер та марку авто та повідомили на лінію «102». Отримавши інформацію від чергового інспектори ДАІ встановили власника автомобіля, а згодом і особу, яка керувала машиною. Правоохоронцям знадобилося декілька годин аби затримати втікача. Ним виявився 26-річний мешканець Київської області. На питання інспекторів ДАІ: «Чому залишив місце пригоди? Відповів: злякався».

Наразі по факту ДТП проводиться розслідування.

УДАІ м. Києва

You may also like...