Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 159 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 61-річного одесита, який, перебуваючи в приміщенні супермаркету, скоїв крадіжку продуктів харчування на суму понад дві тисячі гривень. Правопорушник зізнався працівникам міліції у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Київського РВ, в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання одеситки, було вилучено медичний шприц з особливо небезпечним наркотичним засобом – ацетильованим опієм. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 20-річного Олександра та 22-річного Андрія, які шляхом пошкодження замка проникли до приміщення майстерні, звідки викрали майно потерпілого. Сума матеріального збитку становить 18000 гривень. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 54-річний Сергій, який повідомив про те, що невідома особа проникла до його квартири, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 32-річного Анатолія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ звернулась місцева жителька, яка повідомила про крадіжку двох чавунних батарей з двору її будинку. Вжитими заходами викрито Сергій, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. Триває досудове розслідування.

 

Співробітниками карного розшуку Ізмаїльського МВ, в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 42-річного жителя села Лощинівка, виявлено та вилучено два паперових згортка з речовиною зеленого кольору, поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...