Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 213 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 28-річної Катерини щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка на автостанції «Привоз» скоїла крадіжку її сумки з мобільним телефоном. Сума матеріального збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого Володимира, 1994 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Овідіопольського РВ викрито 29-річного Івана, який погрожував фізичною розправою 41-річному одеситу та зробив три постріли убік останнього. У правопорушника виявлено та вилучено пристрій травматичної дії, який направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Триває досудове розслідування.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся житель села Утконосівка, який повідомив про те, що невідома особа з подвір’я будинку викрала його автомобіль. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох неповнолітніх місцевих жителів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками сектору по боротьбі з економічними злочинами Котовського МВ викрито 34-річного жителя м.Котовськ, який здійснював незаконний обмін іноземної валюти. Чоловік притягнутий до відповідальності за правопорушення, передбачене ст.162 (порушення правил про валютні операції) КУпАП.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 46-річного жителя міста виявлено та вилучено 400 грамів речовини рослинного походження. Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження, за результатами якого буде прийнято рішення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 16-річного жителя міста, який з подвір’я будинку, розташованого в селі Саф’яни, скоїв крадіжку велосипеду 66-річного мешканця села. Попередня правова кваліфікація за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернулась 51-річна Тетяна, яка добровільно здала мисливську гладкоствольну рушницю марки „ТОЗ-БМ” калібру 16 мм для подальшого знищення.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Київського району міста, викрито 23-річного парубка, який скоїв крадіжку чотирьох колес з автомобіля. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

При використанні даної інформації

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...