Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16-17.05.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 267 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками карного розшуку Котовського МВ викрито жителя Котовського району, 1987 р.н., який викрав планшет з квартири жителя міста. Сума матеріального збитку становить 1200 гривень За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 56-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до його житлового будинку, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито раніше судимого 37-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Татарбунарського РВ викрито 44-річного жителя с.Трапівка, який здійснив постріл з мисливської рушниці по воротах будинку 37-річного жителя м.Татарбунари. Правопорушника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 23-річного Федора, який заволодів наручним годинником, мобільним телефоном та грошима 45-річного одесита. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Шевченківського ВМ надійшла заява від 21-річного Дмитра про те, що, знаходячись на вулиці Романа Кармена, невідома особа шахрайським шляхом заволоділа його мопедом. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 22-річного Олександра, від якого надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Правопорушника допитано та відпущено під особисте зобов’язання.

До чергової частини Іллічівського МВ надійшла заява від Олени, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник таємно викрав її велосипед. Сума матеріального збитку становить майже 1000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 31-річного Євгена, від якого надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Саратського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до лікарні доставлено та госпіталізовано 24-річного жителя с.Плахтіївка з ножовим пораненням. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 47-річного батька потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення про те, що він під час сварки наніс кухонним ножем тілесні ушкодження синові. Правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Суворовського району міста, викрито 24-річного чоловіка, який відкрито заволодів золотими прикрасами пенсіонерки. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...