Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 18.05.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 18 травня

16 травня до працівників Павлоградського міськвідділу міліції звернувся 34-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 08.30 біля будинку по вул. Полтавській, невідомий шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком з хрестиком із жовтого металу. За вчинення злочину встановлений та доставлений до міськвідділу безробітний, раніше судимий 28-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

16 травня до працівників Павлоградського міського відділу міліції звернувся 20-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 11 травня о 02.00 біля входу до кафе в парку ім. 1-го травня в м. Павлограді, невідома жінка шляхом ривка з шиї, заволодів ланцюжком з кулоном із жовтого металу. За вчинення злочину встановлена та доставлена до міліції безробітна 26-річна місцева жителька. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

16 травня до Дніпропетровського міського управління звернулась 46-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що біля будинку по вул. Боброва, невідомий шляхом ривка з прилавку, заволодів чоловічим взуттям. За вчинення злочину був встановлений та доставлений до райвідділу безробітний, 44-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

16 травня до Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 20-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 15 травня біля будинку по вул. Мандриківській, невідомий під словесною погрозою застосування фізичного насилля, заволодів ланцюжком із жовтого металу. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу безробітний, раніше судимий 26-річний житель с. П’ятихатки. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

16 травня до Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна 32-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 9 травня о 22.00 біля будинку по вул. Г. Сталінграда, невідомий, шляхом ривка з руки, заволодів сумкою з документами на її ім’я та мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу безробітний, 33-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

16 травня до працівників Криворізького міського управління звернувся 35-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 15 травня о 12.30 у під’їзді будинку на мкр. Гірницькому, невідомий шляхом ривка з руки, заволодів мобільним телефоном у його 8-річної доньки. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу безробітний, раніше судимий 22-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

17 травня до Криворізького міського управління звернулась 34-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що 11 травня невідомий, шляхом ривка заволодів мобільним телефоном у її 10-річного сина. За вчинення злочину встановлений та опитаний 17-річний місцевий житель. Ведеться слідство.

17 травня до працівників Дніпропетровського міського управління по телефону спецлінії «102» звернувся безробітний, 40-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 16 травня о 23.40 по вул. Скрябіна, невідомий, шляхом ривка заволодів сумкою з мобільним телефоном, паспортом громадянина України на його ім’я та ключами від квартири. За вчинення злочину був доставлений до райвідділу та опитаний безробітний, 33-річний місцевий житель. Викрадене вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...