У дворі київського будинку пенсіонер наїхав на першокласника

Автопригода сталася у Дарницькому районі. Там на вулиці С. Олійника, 15, під колеса автомобіля потрапив 8-річний хлочик.

Це сталося близько 20 години у дворовій території. Дитина гралася біля свого дома і під час наїзду знаходилась на тротуарі. За попередніми даними, 62-річний водій «Geely FE-1», мешканець сусіднього дома, намагався припаркувати авто біля будинку, але не розрахував і виїхав на тротуар. В цей час там знаходилась дитина. Уникнути наїзду не вдалося. Хлопчика, учня першого класу, до лікарняного закладу забрала швидка. Розпочато розслідування.

З початку року за участю дітей у Києві сталося 48 ДТП, в яких одна дитина загинула та 51 – отримала травми. Але слід звернути увагу, що значна кількість ДТП сталася саме з вини водіїв. Лише у 9 випадках діти потрапляли в автопригоди через власну необережність.

Столична Державтоінспекція закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Будьте уважні за кермом. Не забувайте, що поведінка дітей не передбачувана і лише ваша обережність може відвернути лихо. Зокрема, будьте пильними у дворовій території, а також при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

УДАІ в м. Києві

You may also like...