Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 04.06.2015

 У столиці за 3 червня працівники ДАІ виявили 391 порушення Правил дорожнього руху. 

Крім того, інспектори ДАІ притягнули до відповідальності 79 водіїв, які не дотримувались вимог дорожніх знаків та розмітки, без необхідних документів за кермо сіли 25 водіїв. За керування транспортними засобами напідпитку інспектори ДАІ відсторонили від керма 31 водія. Також, інспектори ДАІ за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнули 45 керманичів та виявили 64 пішохода-порушника.

За минулу добу зареєстровано дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких було травмовано водія легковика та пішохода.

Шановні учасники дорожнього руху! Розпочались літні шкільні канікули. Більшість дітей проводитиме час на дитячих майданчиках та вулицях міста. Раптова поява дитини на дорозі – завжди небезпечно. А їх поведінка не завжди буває передбачуваною. Зважаючи на це, столична Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням під час керуванням автомобілем бути уважними і обережними, особливо біля шкіл (працюють літні табори). Наближаючись до пішохідних переходів – зменшувати швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

Учора зареєстровано три незаконних заволодіння транспортними засобами: Солом’янський район – мотоцикл «ALPHA NW49-4», н.з. СВ5842АА, 2014 р.в., чорного кольору; Оболонський район – автомобіль «TOYOTA HIGHLANDER», н.з. АА2922НН, 2013 р.в., чорного кольору; Гролосіївський район – автомобіль «DAEWOO LANOS», н.з. АА0982МК, 2006 р.в., червоного кольору. Вжиті заходи розшуку.
Натомість, інспектори ДАІ виявили три автомобілів, що знаходилися в розшуку.

Нагадуємо, що в столиці продовжуються профілактичні заходи: «Пішохід. Пішохідний перехід», «Рядність», «Автокавярні», «МАФ», «Акциз». Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ міста Києва

You may also like...