Небайдужі громадяни допомогли працівникам ДАІ виявити водія, який перевозив наркоту

Транспортний засіб, за кермом якого перебував водій із явними ознаками наркотичного сп’яніння, а в салоні знаходився пакунок із речовиною буро-зеленого кольору з пряним запахом коноплі, працівники ДАІ затримали на стаціонарному посту ДПС «Консул», що на 203 км автодороги «Одеса – Мелітополь – Новоазовська».

Подія сталася в минулі вихідні. На посту ДПС зупинився автомобіль, водій та пасажири якого повідомили працівникам ДАІ, що позаду них якось дивно рухається іномарка чорного кольору. На думку заявників, керманич тієї автівки ймовірно перебуває в нетверезому стані.

наручники

Невдовзі правоохоронці зупинили автомобіль «Опель Рекорд», за кермом якого перебував 29-річний мешканець Білозерського району. Під час перевірки документів та спілкування з водієм інспектори ДАІ помітили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. До того ж на задньому сидінні автомобіля правоохоронці виявили паперовий згорток вагою близько двадцяти грам, в якому знаходилась речовина буро-зеленого кольору рослинного походження з пряним запахом коноплі.

Для з’ясування обставин на місце викликано слідчо-оперативну групу територіального райвідділу міліції. Водієві було запропоновано пройти медичний огляд на визначення стану наркотичного сп’яніння, від чого керманич у присутності двох свідків відмовився. За порушення п.2.5 Правил дорожнього руху, у відповідності до ч.1 ст.130 КУпАП відносно водія складено адміністративний протокол.

Вилучену речовину направлено на експертне дослідження. Наразі за вказаними фактом проводиться перевірка.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...