Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.10.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 50 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від 36-річного одесита про те, що у його неповнолітнього сина невідомий зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 26-річного Володимира, від якого надійшли правдиві свідчення.

МВСПрацівниками Білгород-Дністровського МВ викрито 32-річного Анатолія, у якого виявлено та вилучено пістолет калібру 9 мм та чотири набої до нього. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Котовського МВ викрито продавця магазину, яка реалізувала пляшку слабоалкогольного напою неповнолітній котовчанці. Правопорушницю притягнуто до відповідальності за ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До чергової частини Біляївського РВ надійшла заява від директора приватного підприємства про те, що невідома особа скоїла крадіжку металевої труби довжиною 26 м. Сума матеріального збитку становить більше двох тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 52-річного жителя міста. Правопорушника відпущено під особисте зобов’язання. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...