У Києві на хабарі затримали начальника з держслужби з надзвичайних ситуацій. Він намагався втекти (ф

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на хабарі начальника відділу державного нагляду у сфері протипожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту одного з столичних райвідділів Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Посадовець вимагав 22 тисячі гривень від директора комерційної структури за непритягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил протипожежної безпеки на підприємстві.

хабарник з ДСНС

Для отримання хабара зловмисник задіяв посередницю. Під час затримання офіцер держслужби чинив опір правоохоронцям та намагався втекти з місця вчинення злочину на власному автотранспорті. Співробітникам СБ України довелося застосувати спецзасоби для блокування машини.

Відкрито кримінальне провадження ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Посадовця затримано згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для встановлення інших можливих фактів отримання хабарів начальником відділу. // Прес-центр СБ України

 

You may also like...