Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 27.01.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 80 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Березівського відділення поліції викрито та отримано правдиві свідчення від 39-річного мешканця с. Шевченкове, який у серпні 2015 року проник до будинку в сусідньому селі та скоїв крадіжку інструменту, постільної білизни тощо. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 43-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до будинку, звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами викрито раніше судимого 21-річного ізмаїльчанина. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Портофранківського відділення поліції звернулася 40-річна одеситка із заявою про те, що знайомий викрав з її будинку мобільний телефон. Сума збитку становить 27 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 33-річного одесита, який надав правдиві свідчення щодо скоєння даного кримінального правопорушення. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

До Портофранківського відділення поліції надійшло повідомлення від 26-річного одесита щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка в медичному закладі таємно викрала мобільний телефон. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 32-річного жителя Одеської області, який надав правдиві свідчення. Правопорушник відпущений під особисті зобов’язання.

Співробітниками карного розшуку Котовського ВП викрито 27-річного жителя с. Коси, який, перебуваючи в гостях у знайомої в м.Котовську, викрав її мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 800 гривень. Даному громадянину повідомлено про підозру за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Хаджибеївського відділу поліції викрито Олександра, 1978 р.н., який з території товариства з обмеженою відповідальністю таємно викрала 72 чавунні плитки, 6 штампів для пластавтомату. Сума збитку становить 20000 грн.

До Суворовського відділу поліції із заявою звернулась жителька Іванівського району, 1959 р.н., про те, що невстановлений зловмисник, відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились: громадянський паспорт, дві банківські картки, свідоцтво про розлучення, гроші в сумі 200 грн. та мобільний телефон. Сума збитку становить 857 грн. У вчинені вказаного злочину викрито жителя Білгород-Дністровського району, 1993 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...