Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.04.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 66 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Комінтернівського відділу поліції встановлено та затримано 44-річного мешканця Котовського району, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України та переховувався від слідства Котовського відділу поліції на території Комінтернівського району.

Під час патрулювання адміністративної дільниці, інспекторами Малиновського відділу поліції встановлено одесита, який при появі працівників поліції викинув з кишені штанів два полімерних пакунки з порошкоподібною речовиною вагою 0,242 грам. Згідно висновку експертів, вказана речовина містить в собі наркотичний засіб – метадон, обіг якого обмежено. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Правопорушнику повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні наркотичного засобу без мети збуту.

До Хмельницького відділу поліції звернувся менеджер однієї з автозаправних станцій міста із заявою про вжиття заходів до невстановленої особи, яка з торгівельного залу АЗС, шляхом вільного доступу, вчинила таємне викрадення двох освіжувачів повітря, трьох пляшок рому та пляшки віскі, чим спричинила матеріальну шкоду закладу на суму майже у тисячу сімсот гривень. Вжитими заходами поліцейськими у вчиненні вказаного правопорушення було викрито 35-річного одесита, від якого надійшли правдиві свідчення щодо скоєного.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Суворовського відділу поліції під час патрулювання, на вулиці Марсельській, зупинено Станіслава, 1991 р.н., у якого виявлено та вилучено 3 гр марихуани. Вилучене направлено до НДЕКЦ. З його слів – придбав два тижня тому у невідомого чоловіка для власного вживання, без мети збуту. Чоловіка відпущено під особисте зобов’язання.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...