Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.05.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 55 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Березівського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря центральної районної лікарні про те, що з місця мешкання до медичного закладу доставлено та госпіталізовано жителя м. Березівка, 1974 р.н., з тяжкими тілесними ушкодженнями. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що потерпілий за місцем мешкання, спільно зі своїм племінником, 1991 р.н., вживали спиртні напої, під час чого між ними раптово виникла сварка, в ході якої гість кухонним ножем завдав ножові поранення родичу. 25-річного чоловіка доставлено до Березівського відділу поліції, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та про внесення відомостей до ЄРДР, попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.1 ст.121 (умисні тяжкі тілесні ушкодження) КК України.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від Ольги, 1986 р.н., про те, що на дитячому майданчику невідомий зловмисник відкрито заволодів її велосипедом вартістю 5000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито громадянина, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Хмельницького відділу поліції надійшла заява від охоронця гіпермаркету, 1979 р.н., про те, що невстановлена особа скоїла крадіжку товару. Вжитими заходами співробітниками Хмельницького ВП у скоєнні злочину викрито Сергія, 1982 р.н., у якого вилучено речові докази.

До Комінтернівського відділу поліції надійшла заява від мешканця с. Переможне, 1990 р.н., про те, що в березні 2016 р., невідомий зловмисник, з його будинку за місцем мешкання скоїв крадіжку золотих виробів. Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Григорія, 1995 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...