Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 21-22.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 103 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Білгород-Дністровського відділу поліції звернулась 55-річна жителька міста та повідомила, що в селищі Затока, невідомий чоловік вирвав у неї з рук мобільний телефон та втік. Вжитими заходами особу грабіжника встановлено, ним виявився 35-річний житель міста. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває слідство та перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 35-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа проникла на його подвір’я, звідки скоїла крадіжку алюмінієвого бідона, каструлі та рами від мотоблока. Вжитими заходами був встановлений 36-річний мешканець села Кислиці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся Олександр,1998 р.н., який повідомив, що біля міської поліклініки до нього ззаду підбігла невідома особа та шляхом ривка заволоділа його мобільним телефоном. Після чого з міста злочину втекла. Вжитими заходами був встановлений Олег, 1986 р.н. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява адміністратора магазину побутової техніки про те, що невідома особа знаходячись в приміщенні магазину таємно заволоділа плеєром, вартістю півтори тисячі гривень. В ході розшукових заходів інспекторами кримінальної поліції було викрито 23-річного одесита, від якого надійшли правдиві зізнання та вилучено речовий доказ. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського відділу поліції надійшла заява працівника одного з підприємств про те, що невідомий, знаходячись у приміщенні складу таємно викрав комплектуючі для вантажно-під’ємних пристроїв, чим завдав матеріального збитку підприємству на суму понад 17,5 тисяч гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції Малиновського ВП у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 27-річного водія з Балтського району Одеської області. Правопорушник зізнався у скоєному, вилучені речові докази. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції у приміщенні міжнародного аеропорту «Одеса» під час проходження реєстрації на авіарейс у 40-річного одесита в багажу виявлено і вилучено один магазин та одинадцять патронів «Tulammo 223 Rem», розмірами 5,56х45. Вилучене направлено на експертизу.

До чергової частини Хмельницького відділу поліції звернулася 67-річна одеситка із заявою про те, що невідомий викрав з її квартири телевізор та мікрохвильову піч, завдавши матеріальної шкоди на суму три тисячі гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції Хмельницького ВП у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 28-річного сина заявниці, від якого надійшли правдиві свідчення. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 37-річної одеситки про те, що невідома особа шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволоділа мобільним телефоном її неповнолітньої доньки. Вжитими заходами викрито 17-річного мешканця Одеської області.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...