Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 84 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Під час несення служби співробітниками Білгород-Дністровського відділу поліції було зупинено 48-річного місцевого жителя, у якого при огляді виявлено та вилучено скляну ємкість з рідиною бурого кольору. Вилучену рідину направлено до НДЕКЦ на експертизу, за результатами якої буде прийнято рішення.

До чергової части Ізмаїльського відділу поліції звернувся 37-річний мешканець міста, який повідомив. Що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, зі столу скоїла крадіжку мобільного телефону. Вжитими заходами був встановлений 37-річний чоловік, який дав правдиві свідчення у скоєнні даної крадіжки. Речовий доказ мобільний телефон вилучено. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернулась 54-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до її будинку, звідки скоїла крадіжку грошей в сумі 470 доларів США та ювелірних виробів. Загальна сума збитку становить 14250 гривень. Вжитими заходами був встановлений 18-річний житель міста, який пояснив, що викрадене продав, а гроші витратив на власні потреби. За даним фактом проводиться досудове слідство за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції проводиться досудове розслідування за кримінальним провадженням, порушеному за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України за фактом крадіжки сигналізаційного кабелю. Встановлено, що 21-річний чоловік, шляхом вільного доступу, через розбите вікно, проник до будівлі дитячого садка, звідки таємно викрав сигналізаційний кабель. Сума збитку становить одну тисячу гривень. Під час спроби покинути місце скоєння правопорушення зловмисник був затриманий і в порядку ст. 208 КПК України поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

До чергової частини Хмельницького відділення поліції звернулася 62-річна одеситка із заявою про те, що невідомий таємно викрав з лікарняної палати, де перебувала заявниця, її мобільний телефон вартістю 1600 гривень. Вжитими заходами інспекторами кримінальної поліції Хмельницького ВП у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито 33-річну жінку без постійного місця мешкання, від якої надійшли правдиві свідчення щодо скоєного. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...