Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.06.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 80 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 32-річний мешканець села Броска, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його спортивної сумки, в якій знаходилась футбольна форма. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито 35-річного односельця потерпілого. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява Катерини, 1991 р.н., про те, що невідома особа відкрито заволоділа її мобільним телефоном та грошовими коштами в сумі 50 грн. Сума збитку становить 1000 грн. За гарячими слідами у скоєнні злочину викрито Костянтина, 1987 р.н., від якого надійшли свідчення. Викрадені телефон та кошти повернуто власнику

Працівниками Чорноморського відділу поліції викрито раніше засудженого одесита, 1987 р.н., який, застосувавши фізичне насильство безпечне для життя і здоров’я жительки м. Чорноморськ, 1993 рн., відкрито заволодів її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума збитку становить 15000 грн.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції в ході розшукових заходів за заявою 43-річного одесита викрито раніше засудженого за крадіжки 40-річного одесита, який, перебуваючи в квартирі заявника таємно викрав мобільний телефон, фотоапарат, ноутбук та телевізор на загальну суму 32 тисячі гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушник зізнався у скоєному, у нього вилучено речовий доказ – телевізор.

Поліцейськими Малиновського відділу поліції проводиться досудове розслідування за кримінальним провадженням, розпочатим за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України за фактом нанесення 40-річним одеситом умисних легких тілесних ушкоджень своїй 36-річній співмешканці.

Працівниками Роздільнянського відділу поліції проведено огляд домоволодіння жительки с. Лиманське, 1933 р.н., де на прилеглій земельній ділянці виявлено та вилучено 81 кущ рослини снодійного маку. Вилучені рослини направлено на експертизу.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...