Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.07.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 85 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тімірязєва невідомій чоловік, шляхом ривку, відкрито заволодів золотим ланцюжком 40-літньої жінки. Вжитими заходами викрито 26-річного мешканця Одеської області, від якого отримано правдиві свідчення.

До Шевченківського відділення поліції надійшла заява 29-річного одесита про те, що невідома особа на пляжі "Аркадія", викрала його велосипед, синьо-чорного кольору. Сума збитку становить дві тисячі п’ятсот гривень. Вжитими заходами був встановлений та затриманий 33-річний чоловік, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

Поліцейськими Суворовського відділу поліції викрито 22-річного юнака, у якого виявлено та вилучено шприц з речовиною прозорого кольору близько 1,5 мл. Вилучене направлено на дослідження до Одеського Науково-дослідного Експертно-криміналістичного центру, за результатами якого буде прийнято рішення.

Поліцейськими Саратського відділення поліції викрито 48-річного місцевого мешканця, який напередодні ввечері, під час спільного вживання алкогольних напоїв з 29-річний приятелем, в ході раптово виниклої сварки та бійки – наніс кухонним ножем 5 ножових поранень тулуба, плеча та грудної клітини, в результаті чого останній помер. Від затриманого надійшли правдиві свідчення. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Южненського відділення поліції по «гарячих слідах» встановлено та отримано правдиві свідчення від 26-річної мешканки іншої області, яка впродовж декількох днів шахрайським шляхом заволоділа грошима мешканки міста Южного. Сума збитку становить близько п’ятнадцяти тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 КК України (шахрайство).

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...